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Vice President Corporate

Development and Technology

Solkatronic Chemicals

351 Philadelphia Avenue

Morrisville, PA 15067

bDear Mr. Ngai:

This is in response to your letter dated June 29, 2001,
requesting clarification of labeling requirements under the
Hazardous Materials Regulations (HMR; 49 CFR Parts 171-180).
Specifically, you ask if the empty label required under § 173.428
for an empty radicactive material package may be used for a
cleaned and purged packaging that formerly contained a' non-
radioactive hazardous material.

The answer is yes. A shipper may apply the empty label depicted
in § 172.450 to an empty packaging that formerly contained a
hazardous material of any hazard class.

I hope this satisfies your request.

Sincerely,

. Gale
Transportation Regulations Specialist
Office of Bazardous Materials Standards
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Mr. David Clark LO. béll (N ﬂ

US Department of Transportation

820 Bear Tavern Road O 0 ] Gq
Suite 306

West Trenton, NJ 08628

Dear Mr. Clark:

The US Transportation Regulations under 49CFR173 428 mandates the use of
an empty label for radioactives. Can this same label be used for cylinders that
have been cleaned and purged of their contents? Oris its use restncted only to
radioactives?

We have been using these labels to indicate empty cylinders as defined under
173.29. o -

Sincerely,

Eugene Y. Ngai
Vice President Corporate
Development &Technology

A Business Unit of Alr Products & Chemicals, inc.




