US.Department 400 Seventh Street, SW.
of Transportation washingion, D.C. 20590

Research and
Special Programs
Administration

NOV 7 2000

Mr. Jay Jarvis Ref. No. 00-0260
Prillaman Chemical Corporation

334 Worth St.

Fayetteville, NC 28304

Dear Mr. Jarvis:

This is in response to your September 23, 2000, letter requesting
clarification on packaging reuse provisions under

§ 173.28(b) (7) (ii) of the Hazardous Materials Regulations (HMR;
49 CFR Parts 171-180). Specifically, you ask if the term :
“original filler” as used in § 173.28(b) (7) (ii) is limited to the
activities of a person at one location.

The answer is no. The term “original filler” means the “person”
(as defined in § 171.8) who originally filled the packaging. The
term “person” is not restricted to any one specific geographic
location.

I hope this satisfies your request.

Sincerely,

fohn A. Gale
Transportation Regulations Specialist
Office of Hazardous Materials Standards
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Prilaman Cheamical Corpamition
334 Wyrlh Streer

Fayettavills N.C. 28304

Phone: (910)483-2107

Fux: (910)483 1557
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To: M. Edwurd Mazzullo Fax:

From: Jay Jarvis-Manager Date: 09/23/00

Re:  DOT Interpretation Pages:. 1

cc:
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Referonte phone conversation this aftemoon with: Cameron Satterthwaite

Request for an interpretation on 173.28 b (7) (ii).
“ (i) Is refilled and offered for transportation by thaloriginal filler. ©

What exactly does “original filler” mean? Is it talking about a pacific
location or dees it mean under one corporate hame?

Request your rezpanse to this question,
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